Bootcamp Innovation & (intra)entrepreneurship

Sinds 2015 organiseert de Antwerp Summer University elke zomer een hands-on summer school rond entrepreneurship & innovation. Dit is een samenwerking tussen de Universiteit Antwerpen, de geassocieerde hogescholen AP en KdG, en Verhaert Masters in Innovation en heeft partnerschappen met onder andere de Stad Antwerpen en de Kamer van Koophandel van Antwerpen.

De bootcamp vindt plaats van 22 augustus tot 2 september in TakeOff Antwerp en geeft een duidelijk antwoord op wat er nodig is om een bedrijf te starten, begeleid door vooraanstaande experts en toonaangevende organisaties in het veld.  LEF mocht dit jaar het programma samenstellen en de bootcamp in goede banen leiden.

Wat maakt deze bootcamp nu uniek?

• Deze bootcamp is bedoeld voor huidige studenten, pas afgestudeerden en eerste medewerkers of executives van start-ups die een passie hebben voor ondernemerschap en een intensieve initiatie willen krijgen in wat er nodig is om een nieuw innovatief bedrijf of bedrijfsonderdeel op te bouwen en/of te ondersteunen

• Echte businesscases van idea owners in het ecosysteem van onze partners vormen de ruggengraat van deze bootcamp. De deelnemers werken in interdisciplinaire teams samen aan deze cases onder begeleiding van de idea owners en ervaren coaches.

• De summerschool heeft een sterke internationale component, met o.a. experts van internationaal gerenommeerde universiteiten, partnerschappen met instellingen van wereldklasse en deelnemers van over de hele wereld.

Meer info: https://www.uantwerpen.be/en/summer-winter-schools/entrepreneurship-bootcamp-summerschool/

DEEL DIT VIA