LEES OVER KIRBY & LEF

Mijn missie, visie en carrière

Mijn missie & visie

Daar ben ik heilig van overtuigd. Of u nu een bedrijf wilt opstarten of uw huidige bedrijf relevant wilt houden voor de toekomst: uw verhaal is de spil. Met LEF leen ik een vaste hand om mee te schrijven aan dat verhaal, ongeacht aan welke bladzijde u zit.

Van het bedenken van concepten, het uittekenen van visies, het tackelen van mogelijke structurele struikelblokken, het ontdekken van trends tot het inspireren van uw medewerkers… voor elke stap is er LEF nodig.

Waarom die verhalen zo cruciaal zijn? Omdat ze verbinden. Niet alleen met uw klanten, maar ook met uw medewerkers en mogelijke partners. Ze zorgen voor kruisbestuivingen die uw missie nog verder de wereld in dragen. En u weet net als ik dat uw missie het verdient om gehoord te worden

Over Kirby

Een creatieve ziel, een bouwer, een denker, een doener. Een duizendpoot vol inspiratie en gedrevenheid die u helpt om uw verhaal te vertellen, te verbinden, te transformeren en te innoveren om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden.

LEF is geen conventioneel business strategy agency. Dat heb ik deels te danken aan mijn eigen uiteenlopende pad: ik was advocate, business unit manager en crisis manager. Ik kreeg bedrijven te zien vanuit elke hoek: legal, general management, change management en marketing.

Dankzij die expertise creëerde ik een onderscheidende 360°-view waarmee ik elk facet van uw onderneming onder de loep neem en naar een hoger niveau til. Zo transformeert u uw bedrijf naar een wendbare organisatie met een toekomstbestendige koers.

Samen stomen we uw bedrijf klaar voor morgen.

Samen maken we van ‘morgen’ ‘gisteren’.

LEF gezien in

Wij waren reeds te zien in:

Ode aan sterke vrouwen

Sterke vrouwen vormen de rode draad doorheen mijn carrière. Ik werd door hen begeleid, geleid en gesteund en zag zo tal van die voorbeelden en rolmodellen in actie. Die vrouwelijke ambitie werd mijn drijfveer. En die zet ik vandaag in voor mijn klanten: ik help hen leiden, doe hen groeien en innoveren. LEF en goesting hebben in een nieuwe toekomst.

LEF is een ode aan die sterke vrouwen die ik mocht ontmoeten, die me voortstuwden en die me mijn eigen kracht deden ontdekken. Ik ben niet één vrouw, ik ben er velen. LEF is niet één verhaal, het zijn er velen.