Aanbod

“If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat! Just get on.”

Sheryl Sandberg

start-up bedrijfsconcept

Wat is LEF?

1.
Het klankbord en de sparringpartner die u helpt om uw visie en ideeën succesvol uit te stippelen en de wereld in te sturen.

2.  
De mentor die met veel passie haar ervaringen, inzichten en lessons learned met u deelt om u te inspireren.

3.  
De helikopter met een uitzicht van 360° die uw onderneming vanuit elke invalshoek belicht om duurzaam te transformeren en te groeien.

4.  
De bouwer die u helpt bruggen te slaan naar partners en andere sectoren en die haar schouders onder uw doelen zet.

start-up bedrijfsconcept
Een greep uit

Ons aanbod

Voelt u het LEF borrelen om met uw organisatie en ideeën concreet aan de slag te gaan en futureproof te worden? Laat u inspireren door deze greep uit het aanbod:

Conceptcreatie

Wilt u een onderneming opstarten of opfrissen, maar lijkt u maar geen idee te vinden dat uw vuur binnenin doet branden? LEF denkt met u mee over een inspirerend en lucratief concept waarop de markt zit te wachten.

Visieontwikkeling

Uw onderneming vertelt een verhaal. Maar hoe luidt dat van u? Hoe zet u dat verhaal succesvol in de markt en hoe ziet uw visie er in detail uit?

Samen met een ervaren brandstrateeg zetten we u als merk op de kaart.

Lesgeven & keynotes

De wereld verandert razendsnel. Dankzij mijn inzichten in de laatste innovatieve trends in het ondernemerslandschap weet ik uw studenten, teamleden of gasten te inspireren en hun kennis te voeden om zaadjes voor de toekomst te planten.

Business strategy & development

Samen duiken we in uw bedrijfsstructuren en groeimogelijkheden. Waar zitten de bottlenecks? Is uw huidige businessmodel nog steeds het juiste? Hoe transformeert u uw bedrijf naar een digitale en wendbare futureproof organisatie? Op deze vragen vindt u met LEF het antwoord.

Trend research

Net zoals de wereld, is het gedrag van uw klanten voortdurend in verandering. Welke richting gaan ze uit? Welke innovaties zijn er op til? Hoe kan uw organisatie inspelen op die nieuwe trends en ontwikkelingen? Samen onderzoeken we de trends in uw vakgebied, kijken we over alle grenzen heen en stomen we uw onderneming klaar voor de wereld van morgen.

Managementcoaching

Als manager krijgt u heel wat verantwoordelijkheid voor de kiezen. Al staat u ook vaak voor interne uitdagingen: hoe houdt u uw medewerkers gemotiveerd en betrokken tijdens een impactvolle vernieuwing? Hoe communiceert u veranderingen en implementeert u die? Als uw persoonlijke compagnon de route biedt LEF u de sturing en motivatie die u zoekt.

LEF

Wat is mijn missie, visie en waarom wil ik met jou samenwerken? 

Kirby van The Female Shift
Future-proof ondernemingen

Zij handelden reeds met LEF

Mis de nieuwste trends & innovaties niet! Schrijf je in voor de nieuwsbrief