In bed met Lien

Samen met Lien Van de Kelder bouwde ik een nieuwe start-up rond de thema’s ‘slaap – verbinding – circulariteit’.

Atelier Jeanne & Daniel biedt een antwoord op de nood van families, B&B’s en hotels om terug op verhaal te komen en verbinding te maken met hun kinderen/partner/hotelgasten in een wereld waar er alsmaar minder tijd gemaakt wordt hiervoor, om zo het welzijn te verhogen. We doen dit aan de hand van een innovatief product en een innovatieve dienst. Het laken is uniek in die zin dat er een stoffen enveloppe op kan genaaid worde, waar B&B eigenaars/ouders/kinderen briefjes in kunnen steken om zo een verhaal op te bouwen. Kinderen kunnen er ook hun “schatten” en hun knuffelberen insteken.

De “sheets as a service” lost het probleem op van mensen die er enorm tegenop zien om zelf hun bed op te maken, of dat niet meer kunnen, en/of toch in duurzame lakens willen slapen met een verhaal. Letterlijk en figuurlijk. Het bezorgt het hotelgevoel in je huis/B&B (tot aan de deur of tot op je bed, aan u de keuze), met onze lakens in een circulair huursysteem. Uiteraard worden die duurzaam gewassen en terugbezorgd.

Op deze manier willen we onze stempel drukken op het lakenlandschap. Is de Belg al bereid om het ‘eigenaarschap’ van lakens los te laten? Ontdek het samen met ons en registreer je op https://atelierjeannedaniel.mailchimpsites.com/

Extra links:

https://www.made-in.be/antwerpen/lien-van-de-kelder-is-nu-ook-ondernemer-creativiteit-moet-er-op-een-manier-uit/

https://www.gva.be/cnt/dmf20220424_95872674

DEEL DIT VIA