Forward campagne

Al enige tijd maak ik deel uit van de fantastische community ‘freelancers in Belgium’. Vorig jaar beslisten we dat we een nationale campagne willen opstarten om KMO’s aan te moedigen te werken met freelancers.
De campagne noemt FORWARD en wordt tevens op 11 maart gelanceerd. We organiseren een wedstrijd waarbij 1 bedrijf een team van freelancers voor 1 week kan winnen. Om zoveel mogelijk bedrijven te laten deelnemen, moeten we deze wedstrijd natuurlijk zoveel als mogelijk promoten. En daar hebben we geld voor nodig. Daarom is er gekozen om een crowdfunding initiatief op te starten. We hebben nl. supporter packs samengesteld. Hou dus zeker de social media van mezelf en freelancers in Belgium in het oog

Hoe ziet de workforce van de toekomst eruit? 1 woord steekt er alvast bovenuit: hybride.

Bij Freelancers in Belgium maakten we ook de oefening en voelden we de nood om freelancers te gaan “empoweren”. zodat ze meer en betere opdrachten kunnen krijgen.

Daarom lanceerden we vorige week met trots fase 1 van onze FORWARD campagne: een crowdfunding campagne met als doel meer en betere opdrachten voor freelancers.

Dus ben jij een freelancer of wil je gewoon onze missie steunen, dan kan je een bijdrage leveren aan deze crowdfunding. En uiteraard willen wij jou daar al direct voor bedanken want in ruil krijg je een aantal voordelen en exclusieve FORWARD merchandise.

Je ontdekt er alles over hier: https://lnkd.in/d5vJGZY

Wat gaan we dan doen met het opgehaalde geld? Wel in fase 2 gaan we alle internationaal georiënteerde bedrijven in België aanmoedigen om met freelancers te werken via onze FORWARD wedstrijd. Eén bedrijf maakt namelijk kans op een topteam van freelancers t.w.v. maar liefst +10.000 EUR om een groei- of innovatieproject uit te werken en uit te voeren.

DEEL DIT VIA